Om oss

Vi bryr oss lite extra

Hos oss på SLÄPSERVICE tar vi dina transportbehov på allvar och ser till att hjälpa dig så att din investering blir så bekymmersfri och hållbar som möjligt genom att fokusera på helheten. Hos oss köper du inte bara en släpvagn utan vi erbjuder dig en transportlösning som vi kan anpassa för dina unika behov och som vi vet håller i längden. Tack vare vårt servicecenter har du dessutom hjälp nära till hands om det skulle vara något eller om din släpvagn är i behov av service. Ändras dina behov kan vi oftast hitta en bra lösning vilket gör att våra kunder återkommer till oss även nästa gång de behöver en eller flera släpvagnar.

Idag kan vår bransch ibland upplevas lite oengagerad och här har vi bestämt oss för att inte följa strömmen och inte tumma på kvalitet. Vid köp av släp från oss ser vi till att du får en genomgång så att du känner dig trygg från första gången du använder din vagn. Dessutom har du alltid någon att kontakta med frågor eller om något problem skulle uppstå.

Köp släp av någon som bryr sig.
Vi säljer både nya och begagnade svenskbyggda släpvagnar för nordiskt klimat och vet vikten av att en bra vagn ska ha: slitstark konstruktion, robust chassi, goda köregenskaper och bästa möjliga säkerhet. Vi erbjuder förutom bra släpvagnar även en service utöver det vanliga. Allt för att du ska känna dig trygg med det du har fått på kroken.

Avdelare
Avdelare

Vad kan vi hjälpa dig med?

Avdelare
Avdelare
Avdelare
SLPS_webb_bilder_1.jpg
Om oss - ctl00_cph1_dcMain_po_311_dc311_dcc1_po_314_dc314
Avdelare
Avdelare